Izvor: ALO
30.09.2021 u 13:00
0

„TA ŽENA ME PROGANJA DECENIJAMA“: Miroslav Ilić napao bivšu ljubavnicu u sudnici, pevač ne zna šta više da radi!

Svedoci u ovom slučaju su pevačice Lepa Brena i Mersa Miljković Meri

PROČITAJTE JOŠ: „SAD STIŽE ONO NAJLEPŠE“: Marija Mirković za Happy BSC o samostalnoj karijeri, uspesima i velikoj ljubavi (INTERVJU/FOTO)

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović suočili su se juče na sudu, gde pevačeva bivša ljubavnica želi da dokaže da je Ilić otac njenog sina Devina.

PROČITAJTE JOŠ: ĆERKA MONIKE BELUČI BLISTALA NA REVIJI: Deva Kasel je nasledila lepotu od majke (FOTO)

Ilić je ovom prilikom rekao da je Antonovićeva godinama proganja.

Pevač je dva dana saslušavan povodom tužbe Mirjaninog sina Devina Antonovića, koji želi da dokaže da mu je Ilić otac. On i dalje odbija da uradi DNK analizu, pa je pred sudijom navodno napao bivšu:

– Ta žena mene proganja decenijama, ne znam šta više sa njom da radim. Opsednuta je mnome – pričao je Miroslav.

On zvanično nije želeo da komentariše suđenje, dok je njegova bivša ljubavnica kratko prokomentarisala čitav slučaj:

– Ne odustajem od suđenja. Ni ja, a ni moj sin Devin, koji uskoro stiže iz Amerike. To je sve što mogu da kažem – rekla je ona.

Inače, svedoci u ovom slučaju su pevačice Lepa Brena i Mersa Miljković Meri.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter