Izvor:
29.08.2019 u 12:54
0

TANJA SAVIĆ NAPUŠTA BEOGRAD: Posle navoda da ima problema sa mužem , uhvaćena sa…(FOTO)

U medijima se u poslednje vreme mnogo pisalo o pevačici Tanji Savić i njenom privatnom životu.

Tanja Savić se vratila na muzičku scenu u velikom stilu, ali, kako se pisalo, na privatnom planu prolazi kroz najgori period.

Kako su mediji pisali, ona je imala velike probleme u braku. Spekulisalo se da su odnosi između nje i supruga loši, a pevačica se ovim povodom nije oglašavala. Međutim, sada je isplivala na videlo istina.

Pevačicu je uhvaćena na Novom Beogradu dok je sa svojim sinovima Maksimom i Đorđem čekala taksi, a supruga Dušana u prvi mah nije bilo nigde na vidiku

Međutim, čim je taksi stigao, iz zgrade je izašao i Dušan. Oni su kofere stavili u gepek, Tanja je sa decom sela na zadnje sedište, dok je njen suprug zauzeo suvozačevo mesto.

Kako su izgledali srećno, u njenom braku je izgleda sve u najboljem redu. Po svemu sudeći, Tanja sa porodicom napušta Srbiju, a da li se vraćaju u Australiju ili su krenuli na porodični odmor, nije poznato.

Izvor:Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter