Izvor: ALO
22.11.2021 u 15:43
0

„TEBI TO NE TREBA ŽENO“: Prijatelj Aleksandre Mledenović OTKRIO šta je pevačica uradila na žurki

Otkrio detalje koje niko nije znao

Aleksandra Mladenović se trudi da svoj privatan život krije od očiju javnosti, te joj nije bilo svejedno kada je voditelj u jednoj emisiji krenuo da ispriča neke detalje za koje ona nije htela da se znaju.

Gostujući u emisiji, voditelj počeo je da priča anegdotu sa jedne žurke na kojoj su bili, a Aleksandri nije bilo po meri.

– Bili smo na jednom partiju i ona se zaljubila… – rekao je. 

– Nisam… Dobro Siniša pa šta ti je, ćuti…

– On i Žika Jakšić su bili provodadžije, a ja sam samo ono kao: „Pa ne znam, videćemo“ – rekla je Aleksandra, a onda se Siniša nadovezao:

– Pošto sada nije rekla istinu, ja ću vam reći… Rekla je: „Ne volim košarkaše, visoke, meni je ovaj sladak“. On kad je video onaj dekolte i onu haljinicu, pobegao je… Ja sam joj rekao: „Tebi to ne treba ženo“ – rekao je on, a Aleksandra se odmah pravdala:

– Nije pobegao, nego je stidljiv dečko, nisu svi kao ti – rekla je Aleksandra kroz smeh.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter