Izvor: Happy BSC/Viktorija Samardžić
02.09.2021 u 09:56
0

„TO JE BIO MLADALAČKI HIR“: Vladan Savić eksluzivno za Happy BSC o životnim izazovima, braku i karijeri… (INTERVJU/FOTO)

Punom parom radi i neposustaje.

VAŽNO:

ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Belivukova grupa je instrument Milov da se Vučić likvidira!

IRENA VULOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Nemam ništa protiv ekoloških protesta ali mislim da imaju političku pozadinu!

VUČIĆ: Kakve su to sramne stvari, kako vas nije stid da to kažete i lažete?

VIŠE OD 3.OOO ZARAŽENIH ZA 24 SATA:Na respiratoru 87

Naš poznati glumac Vladan Savić (57) ekskluzivno za Happy BSC priča kako je na njega uticalo doba korone, po čemu pamti slavnog bubnjara Dragoljuba Đuričića, kako se snašao u ulozi sportskog pilota, ističe da ima 106 sati samostalnog leta, otkriva koje je sve poznate pesme napisao, te objašnjava kako je u glumi važna ljubav prema onom što se konkretno radi, a ne spoljne manifestacije koje podrazumevaju popularnost, intrige i skandale.

Da li se po vama ovih godinu ipo dana može nazvati „igrom sudbine“? 

Istina je da mi je ova serija promenila uobičajene poslovne i životne rituale. Sva sreća, igram pozitivan lik, pa sam stekao naklonost širokog gledatorijuma.

Kako je na vas uticalo doba korone? 

Sve vreme epidemije, osim onog dvomesečnog lokdauna, ja sam radio. Snimili smo 309 epizoda u prvoj sezoni i evo, sada snimamo još narednih 100 za novu sezonu, koja kreće sa emitovanjem 6. septembra. Pored toga ja sam imao i dve pozorišne premijere, „Sa druge strane jastuka“ u Pozorištu na Terazijama i „Neka bude šta bude“ u Akademiji 28. Tako da ću doba korone, pored gubitka dragih ljudi, pamtiti i po napornom radu.

Nažalost, mnoge javne ličnosti su nas napustile. Poznato je da ste bili prijatelj sa Dragoljubom Đuričićem. Po čemu ćete ga pamtiti i koliko vam nedostaje? 

Bili smo drugari… Pamtiću ga po neverovarnoj energiji i neverovatnim događajima i pričama. Šteta, nepovratna šteta…

Bili ste sportski pilot. Kako ste se snašli u toj ulozi?

To je bio mladalački hir. Imam 106 sati samostalnog leta, ali sam izgubio dozvolu u onim čudnim vremenima hiper inflacije, kada nisam imao sredstava da plaćam sate leta koji bi mi sačuvali dozvolu.

Malo je poznato da sem što ste glumac i nagradjivani tekstopisac velikog broja pesama za koje mnogi ne znaju da ste vi tvorac. Možete li da nam otkrijete neke?

Evo, na primer „Sve ti opraštam“, koju peva Maja Odžaklijevska.

Dugi niz godina ste u braku sa suprugom Kristinom, koja je takodje vaša koleginica, ali i solista. Jednom prilikom ste izjavili da hoćefe da ukažete koliko je važno i lepo sačuvati bračnu zajednicu. Da li je to danas lako i jesu li se izgubile ljudske vrednosti?

Ništa nije lako u životu, pa ni to. Svaka kvalitetna stvar zahteva negu i angažman, a naročito brak ili ozbiljna prijateljska veza. I naravno, mnogo ljubavi!

Niste skloni skandalima. Koliko je važno truditi se u svakoj situaciji da čovek ostane normalan i kako vam to polazi za rukom?

Ko kaže da sam normalan i šta to uopšte znači? Trudim se da svoj posao doživljavam kao svi drugi ljudi. Ne smatram ga egzibionističkim, iako to na prvi pogled izgleda, već zanimanjem kojim izdržavam svoju porodicu. U glumi je važna ljubav prema onom što se konkretno radi, a ne spoljne manifestacije koje podrazumevaju popularnost, intrige i skandale.

Koji su vam naredni planovi?

Ukoliko mi situacija sa epidemijom dozvoli, planiram turneju po Srbiji i inostranstvu sa svojom novom predstavom „Neka bude šta bude“, koju igram sa dragom koleginicom Sandrom Bugarski, koju publika poznaje i kao Pančetu u seriji „Igra sudbine“. Očekujte nas i u vašem mestu!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter