Izvor: KURIR
12.10.2022 u 22:40
0

TORTA NA 6 SPRATOVA, VATROMET, ŠAMPANJAC! Gala provod u luks restoranu – Vanja i Aleksandar NAJVESELIJI!

Pevačica Vanja Mijatović napravila je gala proslavu sa izabranikom Aleksandrom u jednom beogradskom luks restoranu.

Njih dvoje danas nisu izgovorili sudbonosno „da“, ali su okupili brojne prijatelje, kolege kako bi proslavili predstojeće venčanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„PRIČAO JE DA NE SMEM DA GA TUŽIM JER NEĆU MOĆI DA RADIM“: Rada Manojlović otkrila nove detalje o fanu kog je PRIJAVILA, on nije JEDINI!

Vanja se u jednom trenutku latila mikrofona, kuma Aleksandra Mladenović je uhvatila bidermajer, a sada je na red došla torta i to na šest spratova.

Tortu su krasili beli cvetovi ruža i vatrometi, a Vanja i njen izabranik su sve vreme igrali i veselili se, a nazdravili su šampanjcem.

Podsetimo, Vanja je rešila da promeni ime, s obzirom na to da joj je pravo – Ivana, a prezime da zadrži.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter