Izvor: Objektiv
06.09.2022 u 13:43
0

TREBALO JE DA SE VENČAJU: On je bio Cecina VELIKA LJUBAV, njemu je POSVETILA PESMU koju svi znaju! (FOTO)

Ljubav pevačice Svetlane Cece Ražnatović i njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana dobro je poznata. Međutim, malo ljudi zna da je Ceca imala i veliku ljubav pre nego što se udala se za Ražnatovića.

U pitanju je nekadašnji fudbaler Vladan Lukić. Ljubav između popularnog fudbalera i pevačice počela je još 1989. godine, kada je Svetlana, tada Veličković, počela u Beogradu da krči put ka zvezdama.

OVA PEVAČICA ZAMALO DA BUDE CECINA SNAJKA! Trebalo da budu familija, a Ražnatovićka se kasnije SUKOBILA sa članom njene porodice

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Lukić je u to vreme važio za velikog zavodnika, pa je priča o njihovoj ljubavi punila stranice novina, čak se pričalo i da su se verili i da će praviti svadbu, a bio je prvi Cecin poznati dečko.

Vladan Lukić

Ljubav se, ipak, ugasila naredne godine, kada je on otišao u vojsku i rastali su se. Kako se šuškalo, Ceca je baš Vladanu posvetila pesmu “Pustite me da ga vidim”.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter