Izvor: Objektiv
20.11.2021 u 09:23
0

„UPOTREBLJAVAMM SVU SVOJU SNAGU“: Ovako je Merima Njegomir GOVORILA o bolesti

 Pevačica nije gubila veru u ozdravljenje

Pevačica Merima Njegomir preminula je danas u 69. godini života nakon kraće borbe sa rakom.

Ona je do poslednjeg trenutka imala veru u ozdravljenje, što je nedavno u jednom intervjuu i rekla.

– Zdravstveno se osećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i lekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću… Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno – rekla je ona.

– Uz veliku pomoć i podršku moje dece, kao i prijatelja i kolega koji se javljaju i za koje vidim da me vole, nekako mi ovo lakše pada i nadam se da ću na najbolji način moći da se izborim sa ovim. Šta da kažem… Obolela sam kao i milioni ljudi što obolevaju u svetu, pa eto, i mene je pogodilo, nažalost. Ja koja sam uvek eksplodirala od energije, ali bol se javi i onda ste u stvari, prepušteni sebi i naravno svojima oko sebe, a moje četvoro dece su maksimalno uz mene i bore se zajedno sa mnom, tako da se nadam da ću pobediti sve ovo. Samo mi ostaje borba – zaključila je Merima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter