Izvor: ALO
24.02.2022 u 10:42
0

UPUTIO MU JE OVE REČI! Prvo Zverkino oglašavanje nakon optužbi za se*sualno zlostavljanje!

Glumac ne krije da je uzbuđen jer ljubav njegovog sina prema ovom sportu raste

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Glumac Kris Not oglasio se na Instagramu prvi put nakon što se suočio sa nekoliko optužbi za s*ksualno zlostavljanje.

Dva meseca nakon skandala o kojem su pisali gotovo svi svetski mediji, Not je rešio da prekine tišinu.

Popularni glumac je na Instagramu podelio fotografiju svog sina dok igra košarku i usput napomenuo koliko je uzbuđen dok gleda kako raste njegova ljubav prema ovom sportu. 

Podsetimo, četiri žene optužile su Nota za s*ksualno zlostavljanje. Poslednja koja je s pričom izašla u javnost je kantautorka Lisa Džentil, koja je rekla da ju je glumac nasilno ljubio i dirao u njenom njujorškom stanu.

Tvrdi da se incident dogodio nakon što je glumca susrela u restoranu Da Marino u centru Menhetna, gde je još jedna žena tvrdila da ju je Not napao.

Zbog brojnih optužbi, kreatori nove sezone serije „Seks i grad“ odlučili su da izbace Nota iz poslednje epizode.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter