Izvor: ALO
22.11.2021 u 19:20
0

„UVEK SAM IH PODRŽAVAO“: Knez ima dve ćerke, a sestra od Uraganke je sada izazvala veliku pažnju javnosti (FOTO)

Pevač Nenad Knežević Knez ima dve ćerke Kseniju i Andreu, koja je sada izazvala veliku pažnju javnosti.

Kseniju svi znaju s obzirom na to da je članica popularne grupe „Hurricane“, a mnogi pričaju kako Andrea uopšte ne zaostaje za njom. Ona je sada objavila novu fotografiju i to sa deponije.

„Bogata sirotinja“, napisala je Andrea ispod fotografije zbog čega su se komentari usijali.

– Uvek sam ih podržavao u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva deca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtevam od njih to je da mi se uvek jave, gde god da su i sa kime god da su. Šta god… samo da mi kažu: „Tu smo. Dobro smo“. Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. A ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instikte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam- pričao je jednom prilikom Knez.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter