Izvor: ALO
18.04.2022 u 11:50
0

UZIMA 250 000 EVRA MESEČNO! Gudelj se nije proslavio odigranim mečom dok ga je Anastasija bodrila sa tribina

Nemanja se nalazi u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera

Anastasija Ražnatović (23), posle dugogodišnje veze sa Đorđem Kuljićem, uplovila je u vezu sa fudbalerom Sevilje Nemanjom Gudeljom, zbog koga se već nedelju dana nalazi u Španiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Anastasija i Nemanja su tek mesec dana u ljubavi, a na društvenim mrežama mlada pevačica ne krije kako uživa s njegovom porodicom majkom Oliverom i sestrom Vanjom.

Nemanja se nalazi u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera. Pošto je prethodno raskinuo ugovor sa kineskim Guangdžouom, Gudelj je u julu 2019. potpisao četvorogodišnji ugovor sa španskom Seviljom. Njegova godišnja plata u Sevilji je 5.650.000 evra, dok mu je, prema pisanju stranih sajtova, nedeljna plata 250.000 evra.

ARKANU BI DANAS BIO ROĐENDAN! Anastasija se oglasila ovim povodom, pa priznala šta je najviše boli (FOTO)

Nemanja nije blistao u meču protiv Real Madrida. Njegova Sevilja je poražena sa 3:2, iako je na poluvremenu imala dva gola prednosti. Meč sa tribina pratila je i Gudeljova nova devojka Anastasija u ocena koju je dobio u meču protiv Reala je najslabija u proteklih zadnjih pet utakmica – 6,4.

Gudelj nije ljubitelj noćnog života, i retko se o njemu može čuti priču van fudbala. Međutim, ranije je bio povezivan sa pop zvezdom i Anastasijinom koleginicom Sanjom Vučić. Njih dvoje su dosta dugo krili vezu, da bi nekoliko meseci kasnije ona potvrdila da je reč o poznatom fudbalskom reprezentativcu Srbije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter