Izvor: Happy BSC
11.10.2021 u 13:23
0

VELIČANSTVENO: Kako Bjela slavi rođendan, a ko mu tek peva na uvce? POGLEDAJTE! (FOTO)

Reditelj Dragan Bjelogrlić napuno je 58 godina u nedelju, 10. oktobra, a rođendan je proslavio u intimnoj atmosferi sa bliskim prijateljima.

PROČITAJTE JOŠ: TO JE I DALJE MISTERIJA: Muž Silvane Armenulić otkrio celu istinu o pevačicinoj smrti, a ovaj trenutak je bio koban

Uz Bjelu su bili i članovi ekipe koji su radili na ostvarenju filma Toma koji je ovih dana obara rekorde posećenosti u bioskopima.

Slavlje povodom Bjelogrlićevog rođendana ali i velikog uspeha filma, uveličao je i folk pevač Aco Pejović koji je otpevao naslovnu numeru iz ostvarenja i tako bacio u sevdah sve prisutne.

 Među prisutnima je bio i Milan Marić koji je maestralno odglumio legendu narodne muzike, slavnog Tomu.

Delić atmosfere sa proslave prenela je Bjelogrlićeva bliska saradnica koja je podelila video na kom se vidi Aco Pejović kako izvodi pesmu iz filma uz kratak opis „Tominih pola miliona i Bjelinih malo više od pola veka“.

PROČITAJTE JOŠ: SAMO JEDNA KOLEGINICA JE DOŠLA! Juče je održan pomen Bori Drljači, prošlo je godinu dana od smrti folkera

Mikrofona se latila i glumica Tamara Dragićević  koja u filmu glumi Silvanu a koja je još jednom pokazala zavidne glasovne sposobnosti.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter