Izvor: Alo
18.09.2024 u 09:47
0

VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ IMA POSEBAN RAZLOG ZA SLAVLJE: Čestitke stižu sa svih strana

Veliki dan u domu Živojinovića

Sin folk zvezde Lepe Brene, mladi Viktor Živojinović, uživa u ljubavi sa voditeljkom Sofijom Spasojević.

ČOVEK ME JE POKRAO: Pevačica prolazi kroz pakao sa suprugom

Par je dugo krio vezu od javnosti, a nakon što su sve obelodanili na njegovoj rođendanskoj proslavi, Viktor i Sofija se više ne kriju.

Danas imaju i poseban razlog za slavlje.

Naime, voditeljka i Živojinović slave godišnjicu emotivne veze, a Brenin sin je tom prilikom iznenadio Spasojevićevu ogromnim buketom cveća, što je i podelio na svom Instagramu.

Ko je Sofija Spasojević?

Inače, Sofija Spasojević je voditeljka, kao i influenserka čije objave imaju veliki broj lajkova, a radi i promocije za poznate brendove.

Ona je nosila čak i neke komade odeće iz Brenine nove kolekcije, pa je sada jasno i da je Brena, na neki način, kumovala njihovom upoznavanju.

Ona je jednom prilikom otkrila da je bila višestruki državni prvak u plivanju. Od sporta je morala da odustane zbog ozbiljne povrede. Kasnije se okrenula modelingu, društvenim mrežama, fotografiji i voditeljskom poslu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter