Izvor: Blic
17.09.2022 u 14:37
0

„VOLELA BIH KUĆU SA VELIKIM DVORIŠTEM, ZBOG DECE I KUČIĆA“: Milica Todorović progovorila o svojim željama i budućnosti!

Iz rodnog Kruševca u luksuzni komples u popularnom delu Beograda pevačica Milica Todorović stigla je nakon što je napravila prve muzičke korake. Ipak, sada sve češće sanja rodno mesto i mir kojim odišu manji gradovi.

– Nažalost, danas živimo u brzom vremenu gde su glavni gradovi centar svih zbivanja i istina je da smo se otuđili od prirode. Žao mi je zbog toga. Kad god mogu, odem kod svojih u Kruševac ili u selo. Obožavam prirodu i životinje. To me smiruje i nekako vraća u onaj period kada sam uživala u svim čarima detinjstva. Tada smo nekako najviše vremena provodili napolju, istraživajući prirodu, čuvajući domaće životinje. Najviše volim da prošetam šumom i da duboko udahnem i odradim par vežbica disanja – na početku razgovora kaže Milica i dodaje:

– Volela bih da jedan period godišnje mogu da provedem u nekoj kućici, bez interneta usred šume. Recimo na Tari, ona još uvek nije toliko izgrađena planina. Ima predivne staze za pešačenje, hladnije je nego u gradu i zaista je drugačiji vazduh.

Na rečima su svi jaki, zato smo pitali Milicu da li se ona trudi da očuva prirodu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ne pijem vodu iz plastičnih flašica već imam svoju flašicu za vodu koju uvek nosim sa sobom. Ne kupujem plastične kese, već nosim svoj ceger, a voće i povrće držim u posebnim mrežastim višekratnim kesama, kaže.

Na pitanje da li sutra, kada dobije dete, možda njena adresa ipak bude van Beograda, odgovara.

„JOŠ ĆE ISPASTI DA SAM VEĆA ZVEZDA OD NJE“: Otac Milice Todorović radi na pumpi i glavna je atrakcija na Instagramu! (FOTO)

– Volela bih da imam vikendicu na obronku Beograda ili kuću sa velikim dvorištem zbog dece i kučića. A ako bude dovoljno veliko, možda i da se zasadi neko drvo jabuka, trešanja, krušaka… I volela bih da mi dvorište ima raznoliko cveće, što šarenije – kroz osmeh zamišlja Milica i dodaje:

– Zapravo, ljudima koji se bave javnim poslom beg u prirodu i jeste najveći lek jer ste sami sa sobom i svojim mislima. Uživate u šetnji, prirodi. Znam dosta mojih kolega koji trče na Košutnjaku, šetaju na Adi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter