Izvor: HappyBSC
13.06.2022 u 17:40
0

ZA 3 MESECA IZGUBILA JE ČAK 12 KILOGRAMA: Kejt Hadson otkriva sjajne trikove za vitku liniju! (FOTO)

Planetarno popularna glumica Kejt Hadson koja je publiku osvojila neposrednošću, jednostavnim načinom života, ljupkošću i raskošnim talentom, rešila je da sa damama podeli male trikova kojima bi veoma lako mogle dostići vitku liniju, gipkost, energičnost i vitalnost i nakon četrdesetih – koje su po mišljenju entuzijasta nove tridesete!

Hadsonova je savete po pitanju lepote, nege i navika neretko dobijala od majke – legendarne dramske umetnice Goldi Hon koja izgleda zanosno, čak i u osmoj deceniji, a ona joj je oduvek poručivala da su fizička aktivnost i pozitivne misli najlakši put do istinskog zadovoljstva. 

JEDE OBILNO, A IZGLEDA OČARAVAJUĆE: Dnevni meni uz koji Megan Markl održava optimalnih 50 kilograma!

Kejt je u proteklih nekoliko meseci odlučila da liniju dovede do savršenstva, kako zbog zdravstvenih benefita, tako i atraktivnosti, a kako ističe, u tome joj je najviše pomogao fitnes i balansirana ishrana koja se sastojala od vlakana, proteina, celovitih biljaka, a tek ponekad bi priuštila rafinisane slatkiše i ugljene hidrate. Uspela je da izgubi 12 kilograma za 3 meseca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Za vežbanje bi izdvajala sat vremena 5 puta nedeljno, a nakon aktivnosti bi pila dosta tečnosti, uglavnom izvorsku vodu sa pola limuna, nekoliko kolutova krastavca i svežih listova korijandera.

– Uživam što sam disciplinovana. Uživam u sportu i uživam u tome što sam aktivna – istakla je glumica tokom intervjua.

Kako biste puni energije i elana Hadsonova kaže da bi trebalo konzumirati 5 obroka dnevno, ali u manjim količinama. Ona praktikuje i čuvenu autofagiju, nakon 18 časova do 10 sati ujutru ne jede, a nakon toga nastavlja za uravnoteženim obrocima. Za 3 meseca ćete uočiti fantastične rezultate, bilo da želite da izgubite kilograma ili da se osećate fleksibilnije. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter