Izvor: HappyBSC/Kurir.rs
09.06.2022 u 22:03
0

ZAPISNIČARKA IH JE ODALA: Otkrivena surova istina sa SUĐENJA decenije Amber Herd i Džonija Depa! (VIDEO)

Slavni glumac Džoni Dep je dobio na sudu postupak protiv bivše supruge Amber Herd, koju je tužio za klevetu zbog optužbi za porodično zlostavljanje i za to ona treba da plati 10,4 miliona dolara odštete.

Kako je za „Law and crime network“ otkrila zapisničarka Džudi Belindžer, tokom suđenja koje je trajalo od 11. aprila do prvog juna, bilo je članova porote koji bi zaspali tokom izlaganja advokata ili svedočenja, piše „Variety“. Ti pospani porotnici sedeli su u prvom i poslednjem redu.

– Bilo je teško. Prikazano je mnogo snimaka i oni bi samo sedeli tamo i videla bih kako im glave padaju – ispričala je Džudi i dodala da je i pored ovih propisa većina porote pomno pratila dešavanja u sudnici.

– Na žalost, kada smo izabrali porotu, znali smo da će biti onih koji neće izdržati do kraja –  napomenula je.

DŽEJ LO ZAPALILA CRVENI TEPIH: Šik kreacija čuvenog Toma Forda zasenila čitav HOLIVUD! (FOTO)

Prema rečima zapisničara, najpažljivija je bila žena koja je došla kao zamena porotnika.

– Posmatrala sam izraze njenog lica. Pažljivo je upijala svaku izgovorenu reč. Mislila da će biti odličan porotnik, ali nažalost nije istrajala. Bila je najbolji porotnik, ipak. Obratila je veliku pažnju na suđenje. Bilo je nekoliko onih koji su zadremali, ona nije bila među njima – naglasila je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter