Izvor: ALO
13.04.2022 u 15:56
0

ZAVIRITE U DOM ANE I VLADA DIVCA! Luksuz koji retko ko može da priušti (FOTO)

U prvom planu su crno-bele podne pločice i ograda od kovanog gvožđa, koja odvaja prizemlje od gornjeg sprata

Snežana i Vlade Divac vreme provode na dve adrese, u Srbiji i Americi.

Njihova vila u Beogradu jedna je od najluksuznijih, a po enterijeru podseća na omanji hotel.

Naime, budući da je Snežana Divac aktivna na društvenim mrežama, javnost je u više navrata bila u prilici da zaviri u unutrašnjost doma, koji bi mogao da se nađe na stranicama bilo kog prestižnog magazina o uređenju životnog prostora

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U prvom planu su crno-bele podne pločice i ograda od kovanog gvožđa, koja odvaja prizemlje od gornjeg sprata. Masivni komadi nameštaja su modernog dizajna, a dominiraju topli sivoplavi tonovi.

Prostranu dnevni boravak, u kojem su svoje mesto našla dva dvoseda, teget i žute boje, povezan je sa trpezarijom. To je, ujedno, omiljeni deo kuće petočlane porodice koja zbog brojnih obaveza nema baš mnogo prilike da bude na okupu u punom sastavu, piše Hello.

Jedan deo zauzima bogato opremljena biblioteka, a supruga nekadašnjeg košarkaškog asa ne krije da najviše uživa u pogledu na umtničku slikuu zlatnom ramu.

Podsetimo, iako je prilično angažovana na raznim poljima, a pre svega u humanitarnoj fondaciji koju su osnovali pre 15 godina, Ana Divac dozvoljava sebi i hedonističke momente – bilo da je reč o slatkom zalogaju ili izležavanju u krevetu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter