Izvor: Alo
19.05.2024 u 13:34
0

„ZBOG DUŠKA BIH SKOČILA NA DESETORICU“! Karleuša otkrila sve detalje braka sa Duškom Tošićem

Duško smatra da kad ga spominjem pravim marketing preko njega

Jelena Karleuša nedavno je javno govorila o situaciji u braku sa Duškom Tošićem.

Pevačica je priznala da je i dalje u braku sa fudbalerom, jer kako kaže, želi da Nika i Atina vide oca u kući kada se probude.

– I dalje sam u braku, Duško i ja živimo zajedno. Svi misle da ne živimo, ali nije tako. I da smo se razveli, postoje ljudi koji se razvedu pa žive zajedno. Na primer, moji mama i tata kad su se razveli živeli su još dugo godina zajedno… Pa su se tek onda razdvojili. Mislim, to je luda kuća – istakla je Jelena, pa otkrila da njen suprug ne voli kada ga javno pominje.

„NISAM IMALA KISEONIKA NA BINI“: Pevačici pozlilo usred koncerta!

– Moram da kažem da Duško ne voli kada ga javno pominjem. Jednom je rekao interesantnu rečenicu – da pravimo marketing preko njega, jer je on Duško! Tako da nećemo da ga spominjemo. Sem kao oca moje dece, sve najbolje – navela je pop diva.

Karleuša je priznala i to da, šta god da se desi i šta god da Duško uradi, ona bi za njega život dala.

– Ja bih zbog Duška skočila, ne na jednog, nego na desetoricu! Na 10 pištolja! Život bih dala za njega jer je on otac moje dece i to ništa ne može da promeni. Ni njegovo ponašanje, ni šta god da uradi – ispričala je u emisiji Jelena Karleuša.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter