Izvor: Alo
01.08.2024 u 09:12
0

ZBOG NJEGA SAM RAZOČARANA U MUŠKI ROD: Pevač odgovorio na optužbe da je bio nasilan

Pevač je izbegavao da govori o ovoj temi

Pevačica Aleksandra Mladenović tvrdi da je Isak Šabanović, njen bivši dečko bio nasilan prema njoj.

OVDE ŽIVE VELJKO I BOGDANA: Mislili su na svaki detalj

Aleksandra je u izjavi otkrila da je zbog njega razočarana u muški rod, te da ju je, kako tvrdi, psihički i fizički maltretirao.

Pevač Granda oglasio se sada nakon optužbi bivše devojke.

– Nikada nisam pričao o tome – pokušao je da bude kratak Šabanović, ali je voditeljka nastavila da insistira, te ga podsetila da je ranije pričao o Mladenovićevoj, u doba kada su bili u vezi.

– Pričao sam mimo moje volje dok je to trajalo – rekao je pevač za „Hajp“ i promenio temu.

Podsetimo, Aleksandra je nedavno govorila o tome da je pevač bio nasilan prema njoj.

– Neiskren je, jako. Jedino što ću reći ovog puta je da je nasilan. On je jedini muškarac od kog sam ja doživela nasilje. I fizičko i psihičko nasilje sam doživela od njega. Zbog njega sam razočarana u muški rod – jasna je bila Aleksandra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter