Izvor: 24sedam
01.09.2024 u 15:58
0

ŽENA MILIĆA VUKAŠINOVIĆA GOVORI O ZDRAVSTVENOM STANJU ROKERA: Oseća velike bolove

Usled komplikacija, onda, prema njenom objašnjenju, nogu bi morali da mu amputiraju

Suzana, supruga „doktora za rokenrol“ Milića Vukašinovića, nakon vesti da je pred njim amputacija noge, oglasila se pa iznela nove detalje zdravstvenog stanja njenog izabranika.

DINO MERLIN JE NEKADA BIO SIROMAŠAN: A koliko je bogat danas

Prema njenim rečima, on trenutno ide na izvesne terapije i dobro se oseća, a lekari su odustali od visokorizičnog zahvata.

– On je dobro. Ide na terapije zbog noge. Nogu mu neće amputirati. Odustali su od visokorizične operacije, jer bi usled komplikacija morali da mu amputiraju nogu. Lekari daju sve od sebe samo da mu stabilizuju stanje, kako ne bi otišao pod nož – objašnjavala je ona, koja se potom osvrnula i na njegovu vitalnost.

Kako je istakla – fanovi će uskoro moći i da se raduju njegovim nastupima. Sve što je sada potrebno je – strpljenje.

– Sada je došlo do komplikacija, zato je fokusiran na oporavak. Polako, nastupa će biti. On ima i volju i želju, ali oseća velike bolove, zato je potrebno da se pričeka – zaključila je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter