Izvor: HAPPY BSC
22.09.2021 u 12:44
0

„ŽIVEĆEŠ VEČNO, MOJA DRUGA MAJKO“: Čitulja za Marinu Tucaković razara srca! (FOTO)

Tuga je velika

PROČITAJTE JOŠ: SLOBODA MIĆALOVIĆ POZITIVNA NA KORONU! Hitno prekinula snimanje!

Damir Handanović, sa kojim je iznedrila brojne hitove za regionalne muzičke zvezde, ne može i dalje da se pomiri sa njenim odlaskom.

Kompozitor i direktor CEBEF-a nikada nije krio da Marinu gleda kao na svoju drugu majku, zbog čega mu je njena smrt neizmerno teško pala.

 PROČITAJTE JOŠ: POZNATI PEVAČ ISPAO IZ HELIKOPTERA! Krvav i u zavojima nakon nastupa! (FOTO)

Handanović se od Marine oprostio i čituljom u dnevnim novinama.

– Makice moja, ne znam kojim rečima da se oprostim od Tebe. Beskrajno hvala što si baš Ti bila moja druga majka… Živećeš večno, zvezdo najsjajnija. Vidimo se gore… Tvoj Pakistanac Damir Handanović sa porodicom – napisao je kompozitor.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter