Izvor: HAPPY BSC/Viktorija Samardžić
07.09.2021 u 13:43
0

„ŽIVOT ME NAUČIO DA OČEKUJEM NEOČEKIVANO“: Bojana Stamenov za Happy BSC otkriva kada će da stane na „ludi kamen“! (INTERVJU/FOTO)

Pre nekoliko dana održala je koncert u Kombank Dvorani. 

PROČITAJTE JOŠ:

HAPŠENJE BOJANA LEKSINGTONA ŠOKIRALO JAVNOST: Konačno otkriveni svi detalji pevačevog privođenja!

Popularna Bojana Stamenov (35) u specijalnom Happy BSC intervjuu priča šta je sve radila i kako je na nju uticalo doba korone, sabira utiske sa nedavno održanog Nišvile festivala, komentariše odlazak Ace Lukasa na Evroviziju, daje savete mladim damama, priča kada će da stane na ludi kamen, te otkriva da li ima naredne planove.

Kako je na vas uticalo doba korone? 

Posvetila sam se sebi, slušala muziku, gledala koncerte, čitala knjige. Teško je bilo jer se nije moglo muzicirati, pa je raspoloženje bilo lose. Mnogo kolega nas je nažalost napustilo, ali moramo ići dalje  i čekati bolje sutra.

Jedna ste od kraljica Evrovizije. Kako komentarišete to da će nas možda sledeće godine predstavljati Aca Lukas? 

Generalno svakom predstavniku želim puno sreće, jer Evrovizija zahteva ozbiljnu disciplinu. Koga god da odaberemo da nas prestavlja moramo stati iza tog predstavnika. Tako da,sreću želim svakome ko dospe do Evrovizije.

Za koju stvar ste rekli da nikada nećete uraditi, a jeste? 

Mnogo ih je. Život me je naučio da očekujem neočekivano. Tako da iz dana u dan, korak po korak, nikad se ne zna šta nosi sutra. Nikad ne reci nikad.

Kakva je Bojana kad voli? 

Dobra je… Kada stvarno voli, u  fazonu je  „evo ti srce na dlanu“.

Koji ljubavni savet imate za mlade dame? 

Da budu mlade i lepe i sve u svoje vreme. Budite dame. Zahtevajte svojim ponašanjem i vaspitanjem da vas tretiraju kao dame.

PROČITAJTE JOŠ:

NE VOLI DECU DA EKSPONIRA! Ćerka Dragane Mirković je prava misterija, zanemećete kad čujete čime se bavi!

Da li planirate da stanete na „ludi kamen“ uskoro? 

Kad se desi kamen, znaću kako da padnem! Ali mora da zna kao da me obori s’ nogu. Za sada još uvek ne.

Nedavno ste posetili Nisvile festival. Kako ste proveli?

Divno. Imala sam tu čast da ga sa kolegom Zoranom Sandorovim i orkestrom „Impresija“ otvorim i divno smo se proveli na sceni. Niš kao i uvek divan grad, divni domaćini.

Koji su vam naredni planovi?

Planove  nažalost ne mogu da pravim, jer je u ovo doba sve neizvesno…Ali da pevam i sviram i družim se samo sa divnim ljudima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter