Izvor: Alo
05.08.2024 u 11:18
0

VLADO GEORGIEV POSVETIO KONCERT NOVAKU ĐOKOVIĆU: Pevač se obratio svima koji su likovali nakon Vimbldona

Javne ličnosti čestitale su Novaku pobedu, a oduševljenje nije krio ni Vlado Georgijev.

Koncert 9. avgusta na Kanli Kuli ću posvetiti najvećem Novaku Đokoviću – poručio je pevač u objavi na Tviteru, a nakon toga se još jednom oglasio, šaljivom porukom.

 

ČESTITKE NOVAKU IZ HOLIVUDA SAMO PLJUŠTE: Ceo Holivud uz Đokovića

 

Objavio je fotografiju na kojoj Đoković drži zlatnu medalju, dok su pored njega Karlos Alkaraz sa srebrnom i Lorenco Museti sa bronzanom, te poručio Noletu da pozove i njih.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlado Georgiev (@vladogeorgiev)

– Pozovi i ovu dvojicu na koncert. 9. avgust posvećujem tebi, a 10. svima koji su likovali nakon finala na Vimbldonu. Doktorično, eto toliko – napisao je u Instagram objavio Vlado Georgiev i pribrao brojne lajkove i komentare.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter