Izvor: Žena
01.08.2024 u 20:55
0

VODE RAT PREKO DETETA: Bred Pit krivi Anđelinu za nesreću u kojoj je povređen njihov sin

Bred Pit krivi Anđelinu za nesreću u kojoj je povređen njihov sin

U medijima je pre nekoliko dana odjeknula vest da je Paks Džoli-Pit hospitalizovan nakon što je navodno zadobio povredu glave u saobraćajnoj nesreći. Ovaj 20-godišnjak vozio je električni bicikl u Los Anđelesu kada se naglo zabio u zadnji deo automobila. Izvori su kasnije potvrdili da je Paks u stabilnom stanju nakon hospitalizacije, iako ozbiljnost njegovih povreda još uvek nije tačno poznata.

TRAŽI SE ZABRANA ULASKA U SRBIJU ZA ŽELJKA BEBEKA: Pljušte uvrede na njegov račun

Anđelina Džoli usvojila je sina Paksa 2007. u sirotištu u Vijetnamu, imao je tri godine i njegova biološka majka zavisnica od heroina ostavila ga je kao novorođenče. Godinu dana kasnije usvojio ga je i Bred Pit

Posle razvoda slavnog para, Paks i Bred nisu ostali u dobrim odnosima.

Bred Pit je „izbezumljen“ i uznemiren što nije u mogućnosti da razgovara sa svojim sinom Paksom, koji je doživeo nesreću.

„Bred je uznemiren i zabrinut zbog Paksove nesreće, ali ne može da kontaktira sa njim. Oseća se potpuno nemoćno jer ne može ništa da uradi. Očinska reakcija bi bila da ode u bolnicu ili da ga pozove. Pokušao je toliko puta, ali deca ne prihvataju njegove pozive. Ruke su mu vezane. Bred misli da Paksu nije trebalo da bude dozvoljeno da vozi bez kacige„, trebalo je da bude u kolima.

Izvor blizak Anđelini Džoli rekao je za „Dailymail“ da je ona pored njega u bolnici i da je u stabilnom stanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter