Izvor: Kurir
17.09.2024 u 10:49
0

VOLELA BIH DA PRIČAM SA NJOM: Samo van kamera je opasna, ali pred kameram sam ja opasnija

Jelena Karleuša je iznela svoj stav o mogućem pojavljivanju sa Cecom Ražnatović pred kamerama. Ističe da bi rado prihvatila duel pred kamerama i da bi to bio pravi showbiz spektakl. Samouvereno je izjavila da Ceca ne bi mogla da joj parira u showbiz vajbu i da bi pala u njenu senku.

Popularna pevačica Jelena Karleuša iznela je zanimljive stavove o mogućem pojavljivanjem pred kamerama sa dugogodišnjom suparnicom Svetlanom Cecom Ražnatović, naglašavajući kako bi to bio pravi showbiz spektakl.

KASNO JE SADA ZA NEKE NOVE LJUBAVNE PRIČE: Aca Ilić iskreno o razvodu od Biljane Jevtić

– Da mene Ceca pozove, ja bih otišla. Baš bih volela da pričam sa njom. Mi smo toliko puta pričale, ali samo u sudu, ne pred kamerama. Volela bih da se to desi pred kamerama – rekla je Karleuša i dodala:

– Ceca sve shvata dosta lično, nije u tom šoubiz vajbu i mislim da bi odmah prešla na neku ličnu kartu gde bih je isto jako lako pobedila. A tek pred kamerama u šoubiz vajbu ona ne bi mogla tu da mi parira. Tako da bi ona bila u mojoj senci, ali šteta jer bi to bilo jako gledano. Ja sam rođena šoubiz osoba i volela bih tu gledanost, taj hajp i da je gledam u oči pred kamerama.

Potom je istakla da ovo nije javni poziv, jer bi ona to trebala njoj da uputi.

– Ona bi morala meni da uputi javni poziv ali mislim da ne bi mogla. Ona je opasna samo van kamera, pred kamerama sam ja opasnija – zaključila je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter