Izvor: Kurir
05.06.2024 u 18:22
0

ZALJUBLJEN SAM, JAKO VOLIM SVOJU DEVOJKU: Izgovorio sudbonosno „da“ svojoj partnerki!

Vladan Savić iz "Magla benda" danas je izgovorio sudbonosno "da" svojoj partnerki, a tom prilikom napravili su gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu.

Vladan je pre tri meseca verio svoju partnerku, atraktivnu crnku, sa kojom je započeo romansu nakon kraha braka sa Jovanom Jocić.

Vlada nije krio da je prolazio kroz teški period kada se razveo, ali ipak nije izgubio veru u ljubav.

KONSTRAKTA ŠOKIRALA PRIZNANJEM O SINU, SVE IZNELA JAVNO: Nemamo komunikaciju, njegove brige mi NISU JASNE

– Zaljubljen sam, jako volim svoju devojku, planiram porodicu s njom – pričao je pevač nedavno.

Podsetimo, Vladan Savić i njegova bivša supruga Jovana razveli su se pre skoro dve godine, a pevač nije krio da je teško podneo razvod. Međutim, ubrzo nakon kraha braka našao je novu ljubav, koju je potom verio.

– Sa alkoholom se više ne borim, ali cigarete nisam još ostavio i ne želim, ostaviću ih kada to budem želeo, a sa alkoholom sam se pozdravio odavno. Moja porodica, prijatelji, njih dvoje troje najboljih prijatelja i psihijatar pomogli su mi da prebolim – pričao je on.

Inače, pevač do sada na mrežama nije delio fotografije na kojima se vidi lik njegove izabranice, niti se pojavljivao u javnosti sa sadašnjom suprugom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter