Izvor: blic žena
16.05.2024 u 14:10
0

Zategnuta kao praćka: Dženifer Lopez otkrila kako se priprema za svoj novi akcioni film, svi se pitaju pomaže li joj muž

Dženifer Lopez je poslednjih nedelja razgovarala o pripremama za različite projekte na kojima radi, što ju je dovelo u najbolju fizičku formu u svom životu

Dženifer Lopez se sprema za debi svog akcionog filma „Atlas“. U novom intervjuu otkrila je da li se ona i njen suprug Ben Aflek zajedno pripremaju za filmske uloge i da li su njih dvoje trenirali za svoje akcione filmove jedno pored drugog.

Ona je razgovarala o pripremama za film „Atlas“, naučnofantastično akciono ostvarenje koji prati njeno partnerstvo sa robotom kako bi spasila planetu od sile veštačke inteligencije.Na pitanje da li su se ona i Aflek zajedno pripremali za ovakve uloge, rekla je: „Ne, ne, ne. Radim sama“, rekla je za Entertainment Tonight. Zatim je otkrila da je Aflek trenutno zauzet svojim obavezama.

ženifer je bila u pratnji svojih kolega Sterlinga K. Brauna i Simua Lia, koji su razgovarali o pripremama za film na duhovit nčin. ,,Kakva obuka?“ Rekli su. Lopez se ubacila, rekavši: „Nije bilo kampa za obuku. Zatim je objasnila da su prilazili scenama sa mentalitetom „možeš ti to“, što im je pomoglo da završe film.

Dženifer Lopez se sprema za debi svog akcionog filma „Atlas“. U novom intervjuu otkrila je da li se ona i njen suprug Ben Aflek zajedno pripremaju za filmske uloge i da li su njih dvoje trenirali za svoje akcione filmove jedno pored drugog.

Ona je razgovarala o pripremama za film „Atlas“, naučnofantastično akciono ostvarenje koji prati njeno partnerstvo sa robotom kako bi spasila planetu od sile veštačke inteligencije.

Na pitanje da li su se ona i Aflek zajedno pripremali za ovakve uloge, rekla je: „Ne, ne, ne. Radim sama“, rekla je za Entertainment Tonight. Zatim je otkrila da je Aflek trenutno zauzet svojim obavezama.

 

 

Dženifer je bila u pratnji svojih kolega Sterlinga K. Brauna i Simua Lia, koji su razgovarali o pripremama za film na duhovit nčin. ,,Kakva obuka?“ Rekli su. Lopez se ubacila, rekavši: „Nije bilo kampa za obuku. Zatim je objasnila da su prilazili scenama sa mentalitetom „možeš ti to“, što im je pomoglo da završe film.

Dženiferina priprema za njen predstojeći film i turneju

Dženifer Lopez je poslednjih nedelja razgovarala o pripremama za različite projekte na kojima radi, što ju je dovelo u najbolju fizičku formu u svom životu. Ona je otkrila da je upravo završila produkciju za „Kiss of the Spider Woman“, gde peva i pleše, a sada se sprema za turneju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter