Izvor: BLIC ŽENA
26.06.2024 u 09:42
0

Zbog jednog detalja svi smatraju da je Dženifer Lopez načisto propala: Svetska diva uhvaćena na nezgodnom mestu, nikome nije jasno kako je tu završila

Dženifer Lopez se ovih dana nalazi u neprijatnoj situaciji.

 

Američka glumica i pevačica Dženifer Lopez nastavlja svoje putovanje Evropom. Bena Afleka ostavila je kod kuće i s prijateljicama istražuje lepote našeg kontinenta, kako prenose strani mediji.No sve je iznenadila kada je na Nedelju mode u Parizu stigla uobičajenom, komercijalnom linijom. Iako inače putuje privatnim avionom, ovog puta je putovala s ‘običnim smrtnicima’ i, očekivano, izazvala pravu pomamu.

Inače, Dženifer se ovih dana nalazi u nikad nepovoljnijoj situaciji što se tiče njene karijere. Naime, uložila je 20 miliona dolara u svoj novi projekat: ‘This is me now’, no isti je doživeo neverovatan neuspeh.Film je bio naširoko kritikovan, a album su kritičari ocenili kao ‘passe’ i ‘flop’. Album je prodat u samo 14 hiljada primeraka, a na Bilborodovoj listi je zauzeo tek 38. mesto. Džej je nakon toga najavila i koncertnu turneju koja je takođe podbacila. Zbog loše prodaje karata, Dženifer je odlučila da otkaže sve koncerte.

 

Američka glumica i pevačica Dženifer Lopez nastavlja svoje putovanje Evropom. Bena Afleka ostavila je kod kuće i s prijateljicama istražuje lepote našeg kontinenta, kako prenose strani mediji.

 

Inače, Dženifer se ovih dana nalazi u nikad nepovoljnijoj situaciji što se tiče njene karijere. Naime, uložila je 20 miliona dolara u svoj novi projekat: ‘This is me now’,

 

 

Film je bio naširoko kritikovan, a album su kritičari ocenili kao ‘passe’ i ‘flop’. Album je prodat u samo 14 hiljada primeraka, a na Bilborodovoj listi je zauzeo tek 38. mesto. Džej je nakon toga najavila i koncertnu turneju koja je takođe podbacila. Zbog loše prodaje karata, Dženifer je odlučila da otkaže sve koncerte.

Puno se piše i o njenom odnosu sa suprugom Benom Aflekom. Iako poslednjih meseci opovrgavaju glasine da se razvode, činjenica je da se on iselio iz zajedničkog doma i da su odnosi narušeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter