Izvor: ALO
13.08.2024 u 16:28
0

ZBOG PESME TANJE SAVIĆ JELENA PALA U TRANS: Prišla trudnoj Nataliji Jokić, a onda je nastao haos, zamešala kukovima

Svoj koncert Tanja je otvorila hitovima "Tako mlada" i "Zašto me u obraz ljubiš", što je oduševilo Jelenu

U noći 12. avgusta organizovano je glamurozno slavlje za naše izvanredne sportiste u jednom beogradskom restoranu, gde su posebno zablistale Jelena Đoković i Natalija Jokić.

Nakon što je Danica Crnogorčević završila svoj nastup, na scenu je stupila Tanja Savić, koja je s posebnom pažnjom pozdravila Đokovića i Jelenu.

U KARLEUŠINOM SRCU POSTOJI SAMO JEDAN MUŠKARAC: Prisetila se uspomena i obećala da će mu još dugo zagorčavati život

Tanja je pohvalila Jelenu, koju je te večeri prvi put upoznala, a zatim započela sa izvođenjem svojih najpoznatijih pesama.

Svoj koncert Tanja je otvorila hitovima „Tako mlada“ i „Zašto me u obraz ljubiš“, što je oduševilo Jelenu koja je odmah ustala i počela da igra.

Kasnije je Jelena prišla Nataliji, koja je u poodmakloj trudnoći ustala i zajedno su uživale uz stare hitove. Jelena i Natalija, obučene u bele haljine, đuskale su zajedno i svojim plesom privukle svu pažnju u klubu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter