Izvor: TELEGRAF
23.05.2024 u 10:51
0

ŽIVEO JE U STANU OD POLA MILIONA: Aca Lukas se iselio iz stana, više ne živi ni u Beogradu

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznat kao Aca Lukas, iselio se iz Beograda. Kako Telegraf saznaje, pevač se iselio iz luksuznog penthausa iz prestonice u Sremsku Kamenicu.

Folker već nekoliko meseci unazad živi u kući koja se iznajmljuje u Vojvodini.

Podsetimo, Aca Lukas je jednom prilikom priveden na Kopaoniku nakon što je zaustavljen od strane policijskih službenika.

Folker u momentu zaustavljanja nije imao vozačku dozvolu, zbog čega je proveo noć u policijskoj stanici, a tada je govorio o nemilom događaju koji je iza njega.

– Pogrešio sam i snosim posledice. Prenoćio sam u policiji, dobio sam kaznu i jasno je da niko ne treba tako da se ponaša. Malo sam se previše opustio i to me je koštalo. Svako treba da dobije ono što je zaslužio – rekao je Lukas i dodao:

– Nije bitno da li sam u pitanju ja ili neko drugi, zakoni su prema svima isti – zaključio je pevač.

SAD su ranije stavile veto na rezoluciju kojom se preporučuje Generalnoj skupštini da primi Palestinu u UN.

Tada su Velika Britanija i Švajcarska bile uzdržane, a ostale članice SB su glasale „za“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter