Izvor: Kurir
13.06.2024 u 07:47
0

ZORANA, IZVINI… NISAM NAMERNO: Objavio novi snimak

MC Stojan i Zorana Mićanović raskinuli su vezu, a kao glavni razlog raskida jeste to što je pevač proveo nekoliko dana na Kipru i to uglavnom u društvu devojaka.

On je na svom Instagramu delio fotografije i snimke sa devojakama, a zbog jednog videa ostao je bez 22 godine mlađe devojke.

MAJA NIKOLIĆ TVRDI DA JE U OBA BRAKA JEDNA STVAR BILA BOLESNA Morao je kraj da se desi, ogolila INTIMU o kojoj se nije ništa znalo

Naime, on se snimao sa devojkama na plaži, a uz to je rekao:

„Ja ne znam ljudi šta se ovo dešava na Kipru. Zorana, izvini, kako je tako je. Nisam namerno“, rekao je on, nakon čega je Mićanovićeva podelila taj stori i napisala da nisu više u vezi, što je potom potvrdila.

On joj se zatim obratio javno putem storija, te je naveo da mu nije jasno zbog čega mu se devojka naljutila.

Ne znam zbog čega se ljutiš, ali okej. Bar se javi na telefon kad te zovem“, dodao je folker.

I dok je Zorana otkazala sve nastupe zbog lošeg zdravstvenog stanja nakon raskida, Stojan ne prestaje da „provocira“. On je sada nastavio da pecka bivšu, te se snimio uz njihov duet „Namerno“.

Pevač je sve vreme pevao stihove i smejao se, a u opisu je kratko napisao: „Ma namerno mi radiš to ti mala nisi normalna“, što su njegovi pratioci prokomentarisali to kao da želi da privuče njenu pažnju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter