Izvor: Alo
31.08.2024 u 16:12
0

ZVAO ME JE DA MI POŽELI SREĆU: Ona se hitno oglasila i otkrila istinu!

Senida je godinama u bliskom odnosu s Dinom Merlinom

Slovenačka pevačica Senida Hajdarpašić je sinoć održala svoj prvi solistički koncert u Beogradu, a mnogi su kao gosta iznenađenja očekivali Dina Merlina.

BORA I DALJE NA RESPIRATORU: Menadžer dao najnovije detalje o zdravstvenom stanju Bore Đorđevića

Senida je godinama u bliskom odnosu s Dinom Merlinom, a sada nam je otkrila zašto se nije pojavio na njenom koncertu.

– Dino me je zvao, poželeo mi je sreću i rekao da je na moru. Pitao me je kojom ću pesmom otvoriti koncert, kada sam mu rekla da je u pitanju nova, počeo je da viče na mene. Rekao mi je: „Ni slučajno! Prvih pet minuta je najvažnije i tada sve mora da se desi.“ U pravu je, ali pesma „Omen“ sam ja kada sam bila mala, tada sam želela nešto više, što se sada i ostvarilo. I pesma i spot govore o tome kako je nekome mesto na vrhu, na nebu i zato sam imala posebnu želju da njome otvorim svoj prvi koncert – zaključila je Senida.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter