Izvor: KURIR
02.11.2023 u 15:33
0

AUTOMOBIL ZGUŽVAN KAO PAPIR: Novi detalji stravične nesreće u Sićevačkoj klisuri (FOTO)

Vozač „Zastave 101“ iz Niša koji se jutros oko 11.40 sati sudario sa šleperom marke MAN rumunskih registarskih oznaka, poginuo je na licu mesta.

Kako se vidi na prvim slikama iz ove saobraćajne nesreće, putničko vozilo se potpuno izobličilo do neprepoznatljivosti. Zastava je „samlevena“ u ovom udesu.

Ova strašna tragedija se dogodila blizu Sićeva, blizu hidroelektrane „Sveta Petka“ kod Niša.

OVO SU DETALJI NESREĆE U ČAČKU: Samo što je protutnjao voz, začula se eksplozija – poginuli nije radnik pošte

Ta deonica puta prema Pirotu se već dugo smatra za „crnu saobraćajnu tačku“ jer su udesi česti.

Udes je stvarno strašan. Puklo je kao eksplozija. Jedan od dva učesnika u ovom udesu je prešao na suprotnu stranu, a drugi nije mogao da izbegne sudar jer je s jedne strane ambis u klisuru – rekao je očevidac koji se na licu mesta pojavio posle nekoliko trenutaka nakon udesa.

Policija obavlja uviđaj, a još nije poznat identitet stradalog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter