Izvor: kurir
18.08.2024 u 14:00
0

BAJKER SE ZAKUCAO U SRBE NA HALKIDIKIJU: Užasna nesreća kod Pefkohorija, motociklista teško povređen

U automobil srpskih registarskih oznaka sinoć se, iza za sada nepoznatog razloga, direktno zakucao motociklista na magistralnom putu Hanioti-Pefkohoriju, kod Halkidikija u Grčkoj. Od siline udarca bajker je zadobio teške telesne povrede i kolima Hitne pomoći je prevezen u bolnicu.

– Nije poznato iz kog razloga je došlo do ovako stravične nesreće, ali se motor u jednom trenutku direktno zakucao u automobil naših sunarodnika iz Ivanjice. Brojni očevici su bili svedoci nesreće, scena je bila jeziva, a motor je završio pored prednjeg dela automobila marke „škoda“ – navode grčki portal EPT News.

Ako je sudeći po fotografijama nakon udesa „škoda“ je oštećena sa vozačave strane u delu kod žmigavca i branika. Naši državljani su prošli bez povreda, dok je motociklista povređen.

PRE DVA MESECA UBIJENI VEHABIJA POZIVAO JE SLEDBENIKE NA BOJ: „Ustanite braćo, uzmite oružje u ruke, podignite sablje“

– Putnici u „škodi“ bili su uznemireni nakon udesa, bili su normalno u svojoj kolovoznoj traci. Došli su ljudi na odmor, koji im je sigurno sada preseo nakon nesreće, ali na svu sreću oni su prošli nepovređeni – navode naši sagovornici.

Ekipa Hitne pomoći pomogla je bajkeru i on je prevezen na bolničko lečenje. Grčka policija je satima vršila uviđaj, a dalje istraga će utvrditi kako je došlo do saobraćajne nesreće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter