Izvor:
29.07.2017 u 13:18
0

Beogradski kradljivci nakita operišu po gradskom prevozu: Mete su žene sa zlanim lančićima, a ovo im je taktika!

Muhamed B. (23) i Vera M. (21) uhapšeni su jer su u gradskom prevozu, ali i na ulici i u parkovima nasrtali na žene i sa vrata im skidali zlatne lančiće.

Ovaj dvojac zasad je osumnjičen za dvadesetak teških krađa na drzak način, ali se veruje da je broj njihovih žrtava na teritoriji prestonice možda i trocifren. Osumnjičeni su uhapšeni prekjuče na teritoriji opštine Palilula u Beogradu.

Ulazili su u vozila gradskog prevoza i kako su sada, zbog visokih temperatura, svi laganije obučeni, lako se i vidi ko ima nakit i kakav. Žene sa zlatnim lančićima, mahom onim debljim, bile su im mete.

U momentu kada bi vozač počeo da koči da bi stao na stanici, oni su žrtvama kidali lančiće, i čim bi se vrata vozila otvorila, istrčavali bi i bežali. Dok bi žena postala svesna šta joj se desilo, da joj je otrgnuto lanče, ovaj dvojac bi već bio daleko – priča izvor upoznat sa istragom.

Oni su napadali i žene na ulici. Zatrčali bi se na ženu i u deliću sekunde joj pokidali lanac.

Osumnjičeni su posle hapšenja priznali da su krili zlatne lančiće i da su ih odmah prodavali.Koliko su ih ukrali, ni oni sami ne znaju. Utvrđuje se da li su osim u centru grada "operisali" i na Čukarici, u Zemunu… Istražuje se i da li su povremeno imali saučesnike – navodi on.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter