Izvor: 24sedam
16.09.2024 u 15:15
0

BIVŠI KOŠARKAŠ OSLOBOĐEN OPTUŽBI: Miladina Kovačevića teretili da je tukao devojku

Kovačevićev branilac, advokat Ivan Gvozdenac potvrdio je da je optužba odbijena

Prvi osnovni sud u Beogradu odbio je optužbu protiv Miladina Kovačevića, bivšeg košarkaša kome se sudilo zbog sumnje da je u septembru 2020. godine pretio i bio nasilan prema devojci T.T.

VIŠE PUTA JE GLUMIO DA NE ZNA GDE JE KRISTINA: Prijateljica otkrila jezive detalje ubistva u Švajcarskoj

Podsetimo,tokom suđenja Kovačević je negirao krivicu i tvrdio da je T. T. došla na vrata njegovog stana i uznemiravala ga. Nekoliko meseci kasnije Kovačević i T. T. su se venčali.

Kovačevićev branilac, advokat Ivan Gvozdenac potvrdio je da je optužba odbijena.

– Kao što sam i rekao na početku, Miladin Kovačević je nevin, sada se to i dokazalo. Žao mi je što smo mi morali da dokazujemo njegovu nevinost, a ne suprotno da je dokazivana njegova krivica. Svaka čast sudu što nije podlegao pritisku koji je vladao u javnosti – rekao je advokat Gvozdenac.

Advokat Jakša Peković koji, takođe, zastupa Kovačevića dodao je:

– Posle četvorogodišnje borbe, istina je napokon pobedila! Promenili smo četvoro sudija da bi došli do pobede.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter