Izvor: alo
07.02.2024 u 14:07
0

BIZARNA SCENA NA ULICAMA BORA: Sanduk ispao iz pogrebnog vozila

Društvenim mrežama neverovatnom brzinom se širi snimak koji je nastao u Boru, a na kojem se vidi kako vozilo pogrebnog preduzeća vozi sa otvorenim tovarnim delom

Ljudi koji su snimili bizarnu scenu u kojoj je vozač verovatno zaboravio da zatvori vrata tovarnog dela objavili su klip na TikToku i pokrenuli lavinu komentara.

„Pogrebna oprema na otvorenom. Sad će da ispadne. Idi u p*** materinu, sad će mi ispadne na kola. „, čuju se pomešani glasovi muškarca i žene koji su u neverici šta se dešava vozili za kombijem.

ŽENA NA PEŠAČKOM OBORILA DEVOJČICU U RUMI: Osumnjičena se tereti za 2 krivična dela

U jednom trenutku, desilo se ono čega su se pribojavali – sanduk je u jednoj krivini ispao iz pogrebno vozila.

„Evo ode. Ode, ode! Bože me oprosti, majko moja… Valjda je prazan (misli se na sanduk)! Prazan, prazan! Ovo samo u Srbiji ima!“, mešali su se muški i ženski glas u komentarisanju u pokušaju da dođu sebi od smeha.

Dok su oni prolazili sanduk i zaustavljen kombi, radnik pogrebnog preduzeća je video šta se desilo, nakon čega je prišao sanduku i pokušao da ga vrati unutar svog vozila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter