Izvor: KURIR
16.07.2024 u 22:45
0

BRANISLAV OSTAO ZAGLAVLJEN U AUTU, A OSUMNJIČENI POBEGAO SA LICA MESTA: Osumnjičeni zvao oca u pomoć?

V. M. iz mesta Jabučje kod Lajkovca koji se sumnjiči da je izazvao udes u kom je poginuo Branislav Jevrosimović (44) nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Ubu je pušten na slobodu, uprkos tome što je tužilac tražio da mu se odredi pritvor, a kako saznajemo predistražne radnje vode se i u odnosu na njegovog oca kako bi se utvrdilo da li mu je pomogao da ode sa lica mesta.

– V.M. se sumnjiči da je počinio krivično delo – teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, kao i da je nakon nesreće napustio lice mesta i nije pomogao preminulom Jevrosimoviću.

Kako nam je potvrđeno iz nadležnog tužilaštva, istraga se za sada vodi samo protiv V.M. dok se u vezi sa postupanjem njegovog oca još utvrđuju sve okolnosti.

PRODAVAO HEROIN I UZGAJAO MARIHUANU: Optužnica protiv vozača hitne pomoći

– Prema nezvaničnim saznanjima, kad je V.M. koji je bio pod dejstvom alkohola naleteo na Jevrosimovića koji je išao na posao, ugruvao je njegov auto tako da je Branislav ostao zaglavljen, ali je u datom trenutku još bio živ – kaže naš izvor i dodaje:

– V.M. se udaljio sa lica mesta bez da je stradalom pružio eventualnu pomoć, a ispituje se i to da li je i kako njegov otac došao po njega i odvezao ga u bolnicu.

Prema rečima meštana čoveka su iz automobila na kraju izvukli vatrogasci, ali nije mu bilo spasa.

– Da su mu odmah pomogli, možda bi preživeo, ostavili su čoveka da umre u kolima. Ovako je čekao vatrogasce, koji su morali da ga vade iz kola. V.M. se odmah seo u kola i otišao – kaže nam meštanin Jabučja.

Branisalvovi poznanici, inače, za njega imaju samo reči hvale i opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

– Nema kazne koja bi mogla ovo da nadoknadi, zbog nečijeg ludila stradao je čovek koji je mogao svima biti primer! Domaćin, drug, prijatelj. Tuga… – oprostio se jedan poznanik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter