Izvor: Blic
28.08.2024 u 17:42
0

BRUTALNO GA PRETUKLI PA GA OSTAVILI DA UMRE: Kolika kazna preti tinejdžerima koji su ubili čuvara sa Ade Ciganlije

Mladić (19) i dvojica šesnaestogodišnjaka uhapšeni su juče nakon što su muškarcu M. S. (64) naneli teške telesne povrede u napuštenom objektu na Adi Ciganliji usled kojih je preminuo tri dana kasnije u Urgentnom centru. Oni se ne sumnjiče za ubistvo, već im se na teret stavlja krivično delo - teška telesna povreda sa smrtnim ishodom, a prema Krivičnom zakoniku, za ovo je predviđena kazna zatvora u trajanju od dve do 12 godina.

Kako saznajemo mladić (19) će sutra biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok će maloletnike saslušati sudija za maloletnike Višeg suda u Beogradu.

Zadobio teške povrede

Osumnjičeni su u noći između 20. i 21. avgusta, oko 1 sat, napali muškarca M. S. (64) u napuštenom lokalu Vibit na Adi Ciganliji.

Kako je saopštio ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, M. S. je preminuo u Urgentnom centru 23. avgusta.

Teško povređenog muškarca je pronašao prolaznik koji je video da M. S. ima povrede glave. On je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Oglasio se prijatelj

Prijatelj M. S. je ispričao da on nije bio beskućnik, već čuvar, te da su ga pronašli tek ujutru.

Ne mogu da verujem da je dete moglo tako nešto da učini. Mi smo čuli da su ga u bolnici zaveli kao NN lice i da je prebačen na traumatologiju.

Naš sagovornik je istakao da je M. S. bio dobar čovek i da je imao ćerku koja živi u predgrađu Beograda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter