Izvor: ALO
16.06.2024 u 10:11
0

BUKNULA VATRA ŽENI IZGORELA RUKA I KOSA: Tragedija izbegnuta za dlaku!

Na svu sreću izbegnuta je tragedija a vatra koja se brzo širila pričinila je veliku materijalnu štetu na porodičnoj kući u Orašcu

U mestu Orašac kod Aranđelovca došlo je do požara na jednom stambenom objektu, u kome je povredjena jedna osoba. Plamen je zahvatio krovnu konstrukciju, kao i deo prostorija.

– U kući je bila žena koja je pokušala da ugasi vatru i na žalost tom prilikom zadobila opekotine. Plamen joj je zahvatio levu ruku i kosu a njena ćerka je uspela da je skloni iz kuće. Vatrogasci su brzo stigli na lice mesta i lokalizovali požar koji se već proširio na veći deo kuće –  kažu meštani za agenciju RINA, koji su odmah pritekli u pomoć.

 

DOBRO JUTRO SRBIJO: Žrtve osvetničke pornografije

Na svu sreću izbegnuta je tragedija, a vatra koja se brzo širila pričinila je veliku materijalnu štetu na porodičnoj kući u Orašcu.

Prema nezvaničnim informacijama do požara je došlo usled pucanja creva na plinskoj boci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter