Izvor: INFORMER
23.08.2024 u 09:37
0

ĆERKA VEHABIJE BECANA UPUTILA JEZIVE PRETNJE: Osetićete tamo gde vas boli, a on je šehid, Alah njega voli

Ćerka ubijenog vehabije Senada Ramovića Becana, koga je policija likvidirala nakon što je otvorio vatru na pripadnike MUP u selu Hotkovo administrativnom prelazu sa Kosovom i Metohijom, zapretila je osvetom!

Ona se oglasila na Tiktoku i objavila užasavajuće preteću pesmu.

 

Podsetimo, Becan je ubijen prilikom hapšenja jer je pucao na policiju, zbog čega su ga pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice upucali.

ZAPADNI MEDIJI ODUŠEVLJENI RUSKIM DRONOVIMA U KURSKOJ OBLASTI: „Otporni na elektronske smetnje“

Ramović je zbog terorizma ranije bio osuđen na 13 i po godina zatvora, a jednom prilikom je ispričao da je pripremao teroristički napad u Beogradu. 

Trebalo je da bude priveden zbog poslednjeg terorističkog napada u Beogradu, kada je vehabija Miloš Žujović pucao na policajca ispred ambasade Izraela.

Ispostavilo se da je bio vlasnik stana u kojem je Žujović živeo u Novom Pazaru i od tada je u bekstvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter