Izvor: KURIR
29.06.2024 u 12:51
0

ČULA SAM JEDAN PUCANJ, ONDA VIŠE NJIH Očevidac za Alo ispričao šta se dešavalo ispred ambasade Izraela

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je NN lice, čiji se identitet utvrđuje, pucalo iz samostrela u pripadnika Žandarmerije koji je bio na dužnosti obezbeđenja ambasade Izraela.

Pripadnici policije opkolili su izraelsku ambasadu i trenutno je u toku uviđaj i na lice mesta upravo su stigli inspektori.

-Čula sam pucnje jedan pa onda više njih i ubrzo je ceo kraj vrveo od policije. Par minuta kasnije dosla je i Hitna. Strašno je to što se dogodilo rekla je žena koja živi sa druge strane ulice.

IVICA DAČIĆ SE UPUTIO KA URGENTNOM CENTRU DA POSETI TEŠKO POVREĐENOG ŽANDARMA: Policajac ranjen dok je obavljao službenu dužnost!

 

Kako prenose mediji, muškarac je iznenada prišao pripadniku Žandarmerije koji je sedeo u kućici ispred ambasade i pogodio ga u vrat.

Izvor Kurira tvrdi da je žandarm je tada u samoodbrani upotrebio oružje i savladao napadača, koji je od posledica ranjavanja preminuo.

Policajac je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar gde će biti izvršena operacija vađenja strele iz vrata. Sve okolnosti napada i mogući motivi se ispituju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter