Izvor: NOVA S
29.06.2024 u 17:59
0

DAČIĆ PROGLASIO CRVENI NIVO PRETNJI OD TERORIZMA

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je proglasio "crveni nivo" bezbednosnih pretnji od terorizma imajući u vidu da je i tužilaštvo današnji napad na žandarma kod izraelske ambasade u Beogradu okarakterisalo kao teroristički i naglasio da će u skladu s tim biti povećano prisustvo policije ispred ambasada, institucija i svih mesta gde boravi veći broj ljudi.

„U skladu sa instrukcijama, pravilima koja postoje, instrukcijama Saveta za nacionalnu bezbednost, pošto je došlo do ovog terorističkog akta, kao ministar unutrašnjih poslova proglasio sam crveni nivo bezbednosnih pretnji od terorizma“, rekao je Dačić nakon što je sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom posetio u Urgentnom centru ranjenog žandarma Miloša Jevremovića.

VUČIĆ SE RUKOVAO S RANJENIM ŽANDARMOM: Junak Miloš će biti odlikovan, vešto i ozbiljno likvidirao teroristu (FOTO)

Dačić je naglasio da će građani sigurno videti veće prisustvo policije na raznim mestima koja su bitna za javni interes, odnosno gde boravi veći broj ljudi, ne samo ambasade i državne službe, nego i kad su u pitanju tržni centri ili druga mesta gde ima puno ljudi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter