Izvor: ALO
27.06.2024 u 20:37
0

DEČAKA (4) UJELA ZMIJA OTROVNICA U LESKOVCU: „Cela ulica je puna zmija, mile na sve strane“

U selu Draškovac kod Leskovca, porodica se suočila sa dramatičnom situacijom kada je njihov četvorogodišnji sin bio ujeden od strane otrovne zmije. Majka je ispričala da je dete odjednom vrisnulo dok se igralo ispred kuće, a kada je izašla da proveri šta se događa, videla je crnu zmiju kako se uvlači u zid. Dete je odmah prevezeno u bolnicu gde mu je pružena medicinska pomoć, ali je majka istakla da je cela ulica puna zmija koje često ulaze u kuće, što je izazvalo strah među meštanima.

– Videla sam ubod i odmah pozvala hitnu pomoć. Prevezen je na Infektivno odeljenje u Leskovac gde je utvrđeno da se radi o zmiji otrovnici jer je moje dete dobilo modre otoke -priča danas za Jugmediu usplahirena majka Tijana.

Majka je izrazila očaj zbog situacije sa zmijama u njihovom selu, ističući da se osećaju nesigurno čak i u vlastitim domovima. Ona je naglasila da je njen sin istraumiran zbog ovog događaja i da se oseća kao da nema bezbedno mesto ni u kući ni napolju. Meštani su takođe zabrinuti za bezbednost njihove dece, postavljajući pitanje koliko otrovnih zmija može biti prisutno u njihovom okruženju.

– Mile na sve strane. Ne znamo kome da se obratimo za pomoć. Slučaj smo prijavili policiji, zvali smo ZOO Planet, nismo ih našli…Očajni smo – kazala je ona.

– Naš dečak je istraumiran. Sada ne sme ni napolje da izađe, a po meni, nije siguran ni u našoj kući, a nisu sigurni ni ljudi i deca iz komšiluka, Jer, koliko među tim zmijama ima otrovnica? – tvrdi ona.

Nakon ovog incidenta, majka je istakla da su kontaktirali policiju i ZOO Planet, ali da nisu dobili odgovarajuću pomoć. Međutim, saznali su da postoji služba za pomoć u ovakvim situacijama u okviru JKP Komunalac iz Leskovca, ali nisu bili usmereni ka njoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter