Izvor: novosti
25.05.2022 u 10:17
0

Detalji nesreće u Trsteniku: MOTOCIKLISTA SE NE SEĆA UDESA, zadobio potres mozga

Motociklista Vanja M. (20) iz Grabovca,koji je teško povređen u nezgodi jutros pre 7 sati u centru Trstenika, kretao se na raskrsnici ulicom sa prvenstvom prolaza, saznaju Novosti detalje nesreće.

PAO DILER U NOVOM SADU: Krio ogromne količine droge

Prema nezvaničnim informacijama, vozilo folcvagen kosovskih registracionih oznaka se nije zaustavilo na kolovozu, već je pokupilo nesrećnog mladića, koji je potom preleteo preko haube

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Taj vozač je, kažu, juče prvi put došao u Trstenik, ne poznaje ulice, nije ispoštovao znak „stop“, navodi  izvor medija.

Nisu išli toliko brzo, ali razmere nesreće se vide na motociklu. Krv je svuda kod ivičnjaka.

Vozač autmobila nije povređen, a jedino oštećenje na vozilu vidi se na prednjem delu haube. Na putu se nalazi i odvaljena registraciona oznaka.

Motociklista Vanja M. je sa povredama glave hitno transportovan sanitetom trsteničke Hitne pomoci do Opste bolnice Kruševac.

Prema poslednjim informacijama, zadržan je na Hiruskom odeljenju, a nezvanično, u nesreći je zadobio potres mozga i ne seća se udesa. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter