Izvor: Telegraf.rs
14.12.2020 u 15:42
0

DETALJI POŽARA U NOVOM SELU: Deca spavala, bebu uvili u jorgan i istrčali napolje

Požar uništio sve što su godinama sticali

PROČITAJTE I…

DOKTORKA GRUJIČIĆ SAVETUJE: Kad osetite simptome korone odmah kod lekara, pa u krevet!

PODIGAO RUKU NA SEBE, PREMINUO NA LICU MESTA: Muškarac izvršio samoubistvo u Novom Sadu

Sutra u većem delu zemlje pretežno sunčano

ZADRŽANI U BOLNICI: Poznato zdravstveno stanje muškaraca koji su povređeni u eksploziji u Zrenjaninu

Požar koji je u noći između subote i nedelje buknuo u domu porodice Štigmond u naselju Novo selo u trenutku je odneo sve što su Laura i Željko godinama sticali. U vatrenoj stihiji, koja je krenula iz kotlarnice uništen je veliki deo porodične kuće. Izgorelo je sve što je moglo – krov, drvenarija, kuhinja…

Kako je u jednom delu kuće spavalo i troje maloletne dece, Veljko, Dejan i jedanaestomesečna Teodora, a u drugom vremešni Laurin otac Jene, brzom reakcijom glave kuće, izbegnuta je tragedija.

– Još uvek smo svi u šoku ali na sreću svi smo dobro, a to je najvažnije. Negde oko četiri ujutru supruga je probudilo pucketanje, mislio je da je neko u dvorištu, ali kada je izašao video je da gori kotlarnica, koja se naslanja na kuću. Brzo nas je probudio, mi smo samo obukli jakne na pidžame, bebu sam zamotala u jorgan i istrčali smo napolje.

Prošli smo pored te vatre, to je izgledalo strašno. Probudila sam oca, i on je odmah izašao napolje, a za to relativno kratko vreme vatra je zahvatila čitav krov – priča Laura.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter