Izvor: informer
03.08.2021 u 10:24
0

DETALJI UŽASNE NESREĆE NA IBRU: ĐORĐE SE UDAVIO NAOČIGLED SINA (5)! Kupači uspeli da izvuku dete iz reke!

Đorđe B. (37) udavio se u nedelju u reci Ibar kod Glavčićevog mosta u Kraljevu, i to naočigled svog petogodišnjeg sina!

Ostali kupači su uspeli da izvuku dečaka iz Ibra, ali nesrećni Đorđe je ostao pod vodom i njegovo telo je pronađeno tek u ponedeljak ujutro.

Strašna tragedija dogodila se u nedelju oko 18 sati u brzacima Ibra. 

VAŽNO:

BATA JUGOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ O MAFIJAŠKOM UDARU NA VUČIĆA: Rat nije završen hapšenjem Belivuka, odsečen je samo krak Kavačkog klana – ČEKAJU NAS TEŠKA VREMENA!

OTAC AUTOM UDARIO SINA: Nesreća kod Vladičinog Hana – Dečak vezivao pertlu kada je na njega naleteo automobil!

PROFESORI DEJAN MILETIĆ I JOVAN JANJIĆ U EMISIJI „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Na Kosovu je prisutan nacizam i važno je da događaje nazovemo pravim imenom

Bio dobar plivač

Đorđe je kobnog dana došao do reke sa sinom, da se osveže. Kako su mediji čuli od njegovih sugrađana koji su se zadesili na mestu nesreće, Đorđe je u jednom trenutku sa sinom ušao u vodu, ali je grupa kupača, koja se nalazila sa ribničke strane reke, shvatila da nešto nije u redu. Đorđe se mučio da se održi na površini vode, koprcao se, pa su mu kupači priskočili u pomoć. Najpre su zgrabili dečaka i izvukli ga na obalu, ali dok su se vratili po Đorđa, on je već bio nestao pod vodom.

– Potonuo je i više se nije pojavljivao na površini. Jednostavno je nestao. Dozivali smo ga, ljudi su zaranjali kako bi otkrili gde je utopljenik i da li se, eventualno, zakačio za nešto, pa ne može da izroni. Kako je vreme odmicalo, bili smo sve više sigurni da mu nema spasa. Nažalost, narednog dana, u ponedeljak oko deset sati ujutro, crne slutnje su se obistinile, nakon što su spasioci našli Đorđevo telo, koje je isplivalo između dva splava – uzbuđeno priča očevidac.

Prijatelji nastradalog Đorđa kažu da je bio dobar plivač i da u vodi nikada nije „rizikovao i pravio gluposti“.

– Nema šanse, pa kupao se sa sinom, a deca su mu bila sve u životu. Obožavao ih je, kao i svoju suprugu. Odgovoran, porodičan čovek sa planovima za budućnost… Sada je sve odneo Ibar, sve je uzalud – priča očajni Đorđev prijatelj.

Naložena obdukcija

On pretpostavlja da je Đorđu pozlilo u vodi, kad je počeo da se davi.

– Jednostavno, nemam drugo objašnjenje za tragediju… Šta se tačno dogodilo, utvrdiće nadležni, ali šta god da je uzrok utapanja, to neće moći da nam ga vrati – kazao je ovaj Kraljevčanin.

Uviđaj na mestu gde je pronađeno Đorđevo telo obavili su pripadnici kraljevačke policije i nadležnog tužilaštva, koje je naložilo obdukciju tela. Nakon završetka istrage biće poznate sve okolnosti pod kojima je nastradao. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter