Izvor: Alo
13.10.2024 u 20:02
0

DETE JE U KRITIČNOM STANJU: Oglasila se bolnica iz Novog Pazara posle jezive nesreće

Osamnaestomesečni dečak koji je danas oko 16 časova pao sa trećeg sprata stambene zgrade u Novom Pazaru nalazi se u kritičnom stanju, i na putu je u Univerzitetsku dečju kliniku u Beogradu.

„Dete je u kritičnom stanju, ima krvarenje i prelome ekstremiteta. Intubirano je i u bolnici u Novom Pazaru pripremljeno za transport“, rečeno je Tanjugu iz Opšte bolnice Novi Pazar.

STRAŠNO PORODIČNO NASILJE U ZEMUNU: Snaja davila svekrvu, pa na devera nasrnula NOŽEM!

Dete je danas oko 16 časova palo sa terase višespratnice u Ulici Stevana Nemanje u centru Novog Pazara. Policija je obavila uviđaj, okolnosti pod kojima je dete palo još uvek nisu poznate.

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je dete na putu u Beograd radi daljeg lečenja zbog zadobijenih teških telesnih povreda opasnih po život, saopštio je MUP.

„Danas popodne dete A. K, rođeno 8. marta 2023. godine, palo je sa četvrtog sprata zgrade u Novom Pazaru. Uviđajem je utvrđeno da se dete u stanu nalazilo sa svojim roditeljima i da je u jednom trenutku izašlo na terasu i palo na plato ispred zgrade“, rekao je Dačić. On je naveo da je dete zadobilo teške telesne povrede opasne po život, u vidu preloma kostiju glave i obe ruke. „Dete se trenutno prevozi iz Novog Pazara u Beograd radi daljeg lečenja”, izjavio je Dačić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter