Izvor: Alo
01.09.2024 u 14:04
0

DEVOJKE UDARENE FLAŠAMA U GLAVU MOMAK PRETUČEN: Detalji masovne tuče

Troje tinejdžera povređeno je u masovnoj tuči koja se u noći između subote i nedelje dogodila na Smederevskom putu, kod jednog poznatog restorana. Policija traga za najmanje pet osoba.

Kako saznajemo, povređene su dve devojke i mladić, svi rođeni 2006. godine.

Oni su, prema nezvaničnim saznanjima, bili u poznatom restoranu, gde je prvo navodno došlo do kraće rasprave, a nakon toga su napadnuti na parkingu.

Kako nezvanično saznajemo, žrtve i napadači se nisu poznavali od ranije.

Tinejdžeri su napadnuti na parkingu, a napadači su u jednom trenutku zgrabili staklene flaše i njima udarali devojke po glavi, dok su mladića udarali i rukama i nogama.

Oni su prevezeni u Urgentni centar.

Policija traga za najmanje pet osoba, koji se sumnjiče da su u noći ispred subote i nedelje, oko 1 sat, ispred poznatog restorana na Smederevskom putu napali i povredili troje tinejdžera, među kojima dve devojke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar