Izvor: Kurir
14.08.2024 u 07:41
0

DOŽIVEO SRČANI UDAR, PAO U JEZERO I UMRO: U Nemačkoj nastradao muškarac (39) iz Tutina

Demir Tahirović (39) iz sela Đerekare kod Tutina tragično je preminuo u Nemačkoj, gde je boravio poslednjih nekoliko godina. Prema rečima očevidaca, Tahirović se utopio u jezeru nedaleko od Bohuma, gde je provodio slobodno vreme.

Njegov rođak, koji mu je bio blizak, rekao da se veruje da je Demir doživeo srčani udar u trenutku kada je pao u rečni kanal – jezero.

MAFIJA IMA NOVI POTPIS: Auto-bombe odlaze u prošlost, umesto toga kriminalci posežu za OVIM

Demir nije bio dobar plivač, a kada je pao u vodu udario je glavom, što je možda doprinelo njegovoj patnji – rekao je rođak.

Hitna pomoć je odmah stigla na mesto nesreće, ali su spasioci uspeli da izvuku njegovo telo tek posle nekoliko sati, sa dubine od oko osam metara.

Svi se opraštaju od tragično nastradalog Demira

Porodica i prijatelji Tahirović u šoku su zbog ovog tragičnog događaja. Demir je bio poznat kao miran i pošten mladić, voljen i poštovan u svom rodnom kraju. Brojni prijatelji i rođaci opraštaju se od njega putem društvenih mreža, izražavajući duboko žaljenje zbog njegovog preranog odlaska.

– Bio je osoba koja je uvek bila spremna da pomogne drugima, i uvek je zračila pozitivnom energijom – rekao je jedan od njegovih prijatelja.

Sahrana će biti obavljena u Đerekare čim budu završene sve neophodne procedure oko prenosa tela iz Nemačke. Tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter