Izvor: 24 sedam
30.07.2024 u 16:39
0

DROGIRAN I PIJAN ZA VOLANOM: „Naduvao“ više od četiri promila

Saobraćajna policija zaustavila je i tridesetosmogodišnjeg muškarca koji je upravljao "mercedesom" pod dejstvom amfetamina, metamfetamina i kanabisa.

Saobraćajna policija zaustavila je i tridesetosmogodišnjeg muškarca koji je upravljao „mercedesom“ pod dejstvom amfetamina, metamfetamina i kanabisa.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku isključili su iz saobraćaja trojicu vozača, dvojicu koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja i jednog koji je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Patrola u Ivanjici zaustavila je dvadesetčetvorogodišnjaka koji je vozio „pežo“ sa 4,07 promila alkohola, a u okolini Čačka pedesetdvogodišnjeg vozača „renoa“ sa 2,17 promila alkohola.

Saobraćajna policija zaustavila je i tridesetosmogodišnjeg muškarca koji je upravljao „mercedesom“ pod dejstvom amfetamina, metamfetamina i kanabisa. Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter